24 Kasım 2010 Çarşamba

Kirli Beyaz Ne Zaman Başlayacak?


Kirli Beyaz ne zaman başlayacak?


Kirli Beyaz dizisi tam olarak 1 Aralık 2010 tarihinde başlayacaktır.

Kirli Beyaz

1 tanıtım fragmanı yayınlanan Kirli Beyaz dizisinin başlamasına sayılı günler kaldı. Dizi çok tutulacak gibi. Hadi hayırlısı. :)

Kirli Beyaz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Kirli Beyaz Dizisi Tanıtım Fragmanı

Aralık Ay'ın Da Fox Tivi Ekranlarında Yayına Girecek Olan Kirli Beyaz Dizisinin Tanıtım Fragmani Yayınlandı İşte Kirli Beyaz Dizisnin Tanıtım Fragmanı Sizlerle...


Kirli Beyaz Dizisinin Çekimleri Başladı

İsmi önce Nar Çiçeği sonra Kirli Beyaz olarak açıklanan dizinin kadrosu belirlendi.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Fox Tv ekranlarına gelecek Kirli Beyaz'ın başrollerini Burcu Kara, Mustafa Uğurlu, Sarp Levendoğlu ve Ragıp Savaş paylaşacak. İldil Fırat'ın yanı sıra son olarak Kalp Ağrısı'nda rol alan Almila Uluer'i kadrosuna katan dizi, Ezel'de Cengiz'i baştan çıkaran güzel oyuncu Ayça Zeynep Aydın'la da el sıkıştı. Dizinin çekimlerine bu hafta başlaması planlanıyor..

Kirli Beyaz Almila Uluer Biyografi

Kirli Beyaz Almila Uluer Biyografisi



Ünlünün tam anlamıyla detaylı biyografisi bulunamamıştır.

Kirli Beyaz Dizisi Ezgi Sözüer Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Ezgi Sözüer Hakkında

1988 yılında İstanbul da doğdu. İstanbul Ticaret Üniversitesi Uluslararası Lojistik mezunudur. Aynı zamanda İstanbul Devlet Konservatuarı bale bölümü mezunudur.

EZGİ SÖZÜER VAR MISIN YOK MUSUN'DA NE KADAR KAZANDI
27 Eylül 2009 Pazar günü yarışan Ezgi 70.000 TL kazandı.

Kirli Beyaz Dizisi Hangi Kanalda

Aralık aynın İlk Haftalarında Seyirci İle Buluşmaya Hazırlanan Ve Çekimlerine Pazertesi Günü Başlayacak Olan Kirli Beyaz Dizisi Fox Tv Ekranlarında Olacaktır... Dizi Hakkında Bütün Gelişmleri Sitemizden Takip Edebilirsiniz.

Kirli Beyaz Dizisi'nin Başrolü Belli Oldu!

Kirli Beyaz Dizisi'nin Başrolü Belli Oldu! Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Fox Tv'de ekrana gelecek Kirli Beyaz adlı dizinin kadın oyuncusu belli oldu. Son olarak Maskeli Balo adlı diziyle ekrana gelen Burcu Kara dizinin başrolünü oynayacak. Bir intikam hikayesinin ele alınacağı dizide Kara'nın haricinde Mustafa Uğurlu, İdil Fırat ve Şahnaz Çakıralp de yer alıyor.

Kirli Beyaz Dizisi Burcu Kara Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Burcu Kara Hakkında

Gerçek Adı:
Doğum Yeri: Bursa
Doğum Tarihi: 01 Mart 1980
Eğitim Durumu: Lisans

Biyografi

2000 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Yatırım uzmanlığı yaparken diksiyon kursuna devam etti. 2002 yılında Kanal D'de haber spikerliği yapmaya başladı. Bir süre oyunculuk ve şan dersleri aldı. Yaklaşık 2 yıl sonra oyunculuk yapmaya başladı. Sırasıyla Haziran Gecesi dizisinde, O Şimdi Mahkum ve Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu filmlerinde görev aldı. 2005 yılında Cine 5 kanalında "Cinesinema" programının, 2007 yılında Show Max kanalında "Burcuyla" programının sunuculuğunu üstlendi.
2007 yılında Sadri Alışık Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu ünlü Atıf Yılmaz eseri "Güllü"nün tiyatro versiyonunda Kerem Alışık ile başrolleri paylaştı. Elveda Derken dizisinde rol aldı.

Kirli Beyaz Dizisi Sarp Levendoğlu Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Sarp Levendoğlu

Gerçek Adı: Sarp Levendoğlu
Doğum Yeri: Ankara
Doğum Tarihi: 1982
Eğitim Durumu: Lisans


Biyografi

Oyunculuğa altı yaşında başladı. İstanbul Saint Benoit Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı okudu ve Kültür Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu. Yönetmen Mustafa Altıoklar'ın yeğeni olması dolayısıyla ilk oyunculuk çalışmalarını onun projelerinde yapmıştır. "O Şimdi Asker" adlı sinema filmi ve Lise Defteri, Çınaraltı, Emret Komutanım, Zeliha'nın gözleri gibi dizilerde rol almıştır. Son olarak "Emret Komutanım Şah Mat" adlı sinema filminde rol almıştır.

Kirli Beyaz Dizisi Mustafa Uğurlu

Kirli Beyaz Dizisi Mustafa Uğurlu
Gerçek Adı:
Doğum Yeri: Karaman
Doğum Tarihi: 1955
Eğitim Durumu:

Biyografi

1978 yılında devlet tiyatrolarına girdi.

1995 - İngiltere Hareket Tiyatrosu üzerinde çalışmalar
1996 - Sanat Kurumu Ödülü, (Gürültülü Patırtılı Bir Hikaye)
1998 - 'Ağır Roman'
1998 - Asansör
2002 - 'Kolay Para', 'Sır Çocukları', 'Çamur'.

Halen devlet tiyatrolarında çalışmakta.

Kirli Beyaz Dizisi İdil Fırat Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi İdil Fırat Hakkında
Gerçek Adı:
Doğum Yeri: Ankara
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1972
Eğitim Durumu: Akademi

Biyografi

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. A.S.T. ve Dormen Tiyatrosu'nda görev aldı.

Kirli Beyaz Dizisi Rağıp Savaş Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Rağıp Savaş Hakkında

Gerçek Adı:
Doğum Yeri: Kocaeli
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1966
Eğitim Durumu: Akademi

Biyografi

1972-1977 yıllarında İsmet İnönü İlkokulu'nda okudu. 1977-1980 yıllarında Merkez Ortaokulu'na gitti. 1980-1983'de İzmit Lisesi'nde öğrenim gördü ve İzmit Lisesi'nden mezun oldu. 1983 yılında İzmit'te amatör olarak sürdürdüğü voleybol hayatını, Eczacıbaşı Spor Kulübü'ne transfer olarak profesyonel olarak sürdürmeye başladı. 1986 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 1990 yılında yüksek dereceyle mezun oldu ve aynı yıl kurulan Türkiye'nin 3.
Ödenekli Tiyatrosu olan Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda profesyonel sanat yaşamına başladı ve genç yaşta bu tiyatronun kurucularından biri olma şansına sahip oldu.

Sanatçının ilk oyunu 1990 yılında Aziz Nesin'in yazdığı Ahmet Gülhan'ın yönettiği 'Demokrasi Gemisi'dir. Aynı sezon Nazım Hikmet'in yazıp Kenan Işık'ın yönettiği 'İvan İvanoviç Var mıydı yok muydu?' adlı oyunda başrol alarak Petrof'u oynamış ve oyun Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'nde 5 ödüle layık görülmüştür.

Ragıp Savaş, Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda birçok tiyatro oyunu ve müzikalde rol almıştır. Dünyanın en önemli tiyatrolarından biri olan Gürcistan Rustaveli Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmeni ve dünya çapında üne ve başarıya sahip yönetmen Robert Sturua ile Sofoklers'in Antigonesi'nde Kreon rolünü oynamış ve oyun Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'nde birçok ödül almıştır.

Sanatçı aynı zamanda 1998-2002 yılları arasında Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda Genel Sanat Yönetmeni (Müşfik Kenter) Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

2004 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediye Şehir Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmenliği'ne vekaleten atanmıştır, halen bu görevini sürdürmektedir.

2004 yılında sinema kariyerine 'Neredesin Firuze' adlı filmle adım atmıştır. Özel televizyon kanallarında da çeşitli dizilerde rol almaktadır.

Kirli Beyaz Dizisi Ayça Zeynep Aydın Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Ayça Zeynep Aydın Hakkında

Gerçek Adı: Ayça Zeynep Aydın
Doğum Yeri:
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1977
Eğitim Durumu: Lisans

Biyografi

Babasının mesleği dolayısıyla çocukluk dönemini farklı şehirlerde geçirdi. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, Ege Üniversitesi Protohistorya ve On Asya Arkeolojisi bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul'a yerleşerek Pera Güzel Sanatlar - Grafik Tasarım ve Görsel İletişim bölümünü başarıyla tamamladı. Uzunca bir süre grafik - web tasarımı ve bilgisayarda animasyon ile uğrastı. Oyunculuk kariyerine reklam filmleri ile basladı. Sırasıyla Alo, Nokia, Milliyet ve son olarak Exper Laptop Bilgisayar reklam filmlerinde rol aldı.
İlk dizi oyunculuğu deneyimini Tomris Giritlioğlu'nun kendisine şans vermesiyle Affedilmeyen dizisinde yasadı. Ardından bir süre Hayal ve Gerçek dizisinde rol aldı. En büyük deneyimini Asi dizisinde bir sezondan uzun bir sure Çetin Tekindor, Tuncel Kurtiz, Nur Sürer gibi usta oyuncularla kamera karşisına geçerek kazandı. Şu anda Son Bahar dizisinde Merve Petek karakterini canlandırmakta. Müzik üretmek, resim yapmak, bilgisayar teknolojileri ve programları ve kedileri hobileri arasında.

Kirli Beyaz Dizisi Şahnaz Çakıralp Biyografisi

Kirli Beyaz Dizisi Şahnaz Çakıralp Hakkında

Şahnaz Çakıralp, 1 Ekim 1975’de İstanbul Kanatlarımın Altında’da dünyaya geldi. Avukat bir baba ve iş kadını bir annenin kızı olan Çakıralp, daha çocuk yaştayken ailesiyle birlikte Viyana, Avustralya’da Yarasa Opereti’ni (Die Fledermaus - The Bat Lit) izlediğinde yapacağı mesleğe karar vermişti. Alman Lisesi’ni bitirdikten sonra tutkusu haline gelen tiyatro oyunculuğu için, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’ne girdi.

Tiyatro sahnesinde 'İbiş'in Rüyası', 'Acaba Hangisi' (Lily&Lily), 'İdeal Koca' (An Ideal Husband) gibi oyunlarda oynayan Çakıralp, Tiyatro İstanbul ekibine dahil oldu. Karl Markovics’in sahneye koyduğu, Avusturya yapımı operet ‘Istanbul Way’de rol alan genç oyuncu, parlayan bir yıldız olarak dikkatleri üzerine çekti. 1997 yapımı Alman televizyon filmi ‘The Road After Istanbul’ (Die Strasse nach Istanbul) adlı filmde Wolfram Berger ve oyuncu Tuncel Kurtiz’le birlikte başrol oynadı. Bu filmde oynadığı sırada, 2 yıl önceki Istanbul Way operetindeki başarısının ardından bir anlamda oyuncunun çocukluk hayalleri gerçek oldu ve Johann Strauss’un Yarasa Opereti'ndeki 'Ida' rolü kendisine teklif edildi. Sahnede oyunculuğuyla ve sesiyle büyük beğeni toplayan Çakıralp, tüm dünyadan güzel eleştiriler aldı. Avustralya’da Romy Schineider'a benzetilen başarılı oyuncuya, Schineider’ın hayatını konu alan bir filmde oynaması için de teklif götürüldü. Fakat Çakıralp, eğitimini bölmemek adına teklifi geri çevirdi.

1998’de Halit Refiğ’in yönettiği Affet Bizi Hocam adlı dram ağırlıklı dizi filmde rol aldıktan sonra, 1999’da yine bir televizyon dizisi olan Aşkın Dağlarda Gezer’de oynamaya başladı. Özcan Deniz ve Şevval Sam’ın başrolünde olduğu, halktan büyük beğeni toplayan dizide 'Rosa' rolünde olan Çakıralp, aynı yıl Behzat Uygur ve Süheyl Uygur’la birlikte Uzaydan Adam Çıkmaz adlı komedi tv dizisinde rol aldı.

2000’de tecrübeli oyuncu Vanessa Redgrave ve Işık Yenersu’yla birlikte Turan Yavuz’un yönettiği, Büyükadada Sürgün (Exile In Buyukada) adlı belgesel filmde rol aldı. Leon Trotsky’nin İstanbul’daki sürgün yıllarını anlatan The Prophet Outcast (Kahinin Tahmini) adlı kitaptan sinemaya uyarlanan yapımda, Türkan Kılıç ve Tan Sağtürk de yer aldı ve 2000 Milan Ulusal Film Festivali’nde (Milan International Film Festival) En İyi Belgesel Film ödülünü kazandı. Yine 2000 yılında başrollerinde Müjde Ar, Erkan Can, Savaş Dinçel ve Uğur Polat’ın olduğu Serdar Akar filmi Dar Alanda Kısa Paslaşmalar’da Nurten karakterini canlandırdı. Filmdeki performansıyla 22. Siyad Türk Sineması Ödülleri’nde, Umut Veren Genç Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

2002’de Halil Ergün, Meltem Cumbul ve Tarık Akan’ın başrolünde oynadığı Abdülhamit Düşerken adlı geniş oyuncu kadrosuna sahip tarihi dram filminde rol aldı. Kurşun Asker ve Üzgünüm Leyla adlı televizyon dizilerinin ardından 2003’de 'Şizofren Aşk' adlı televizyon filminde başroldeydi. 2004’te Ünal Küpeli’nin yönettiği Aşk Mahkumu adlı dizide Kerem Alışık’la başrolleri paylaştı. Aynı yıl Ferhan Şensoy’un gerçek bir olayı konu alarak yazdığı ve Mert Baykal’ın yönettiği Pardon adlı komedi dram filminde, başrol oyuncuları Ferhan Şensoy, Rasim Öztekin, Ali Çatalbaş ve Bülent Kayabaş’la birlikte Asuman rolünde izleyici karşısına çıktı. 2005’de Bergüzar Gökçe Korel’le birlikte Cemalim adlı televizyon filminde oynayan (Şerife rolünde) Çakıralp, 2006’da Kuşdili ve 'Keriman Kızıltan' karakterini canlandırdığı Hatırla Sevgili adlı dizilerde rol aldı. Tiyatrodan da asla vazgeçmeyen ve bununla ilgili olarak, hep kendinden büyük yaşta oyuncularla oynamasının onun için büyük bir şans olduğunu düşünen Çakıralp’e göre; kuliste en küçük olmak büyük tecrübe kazandırdı.

Sanat hayatının yanısıra siyasete de ilgi duyan Çakıralp, “2002 seçimlerinden önce ülkenin durumunu, koşullarını değerlendirdiğimde, bir sanatçı olarak siyasete girmek ve katkıda bulunmak gereksinimini duydum” diyerek, Deniz Baykal’a bu önerisini iletti. Olumlu yanıt alan Çakıralp, böylelikle CHP’ye girdi. Eylül 2002’de yapılan CHP Olağanüstü Kurultayı'nda, Genel Başkan Deniz Baykal'ın 68 kişilik blok listesinde yeraldı ve 656 delegeden 648'inin oyunu aldı.

Tamamı 80 kişiden oluşan Parti Meclisi yönetim listesine, Baykal'ın yakın kurmayları Önder Sav, Eşref Erdem, Mehmet Sevigen gibi isimleri de geride bırakarak 33'üncü sıradan girdi. Fakat siyasi duruşu ve Parti Meclisi’ne girerken aldığı yüksek oylara rağmen, 'Partide vitrin olarak kullanılıyor' eleştirilerine maruz kalmaktan kurtulamadı. Bu tür eleştirilerin, siyasette sanatçıların ve kadınların önlerini kesmek amacındakilerden geldiğini düşünen Çakıralp ise bir röportajda tepkisini şu cümlelerle dile getirdi:


Yıllardır sanat yaşantım ve takip ettiğim çizgi ortada. Ayrıca Cumhuriyet Gazetesi'ndeki yazılarım böyle bir yakıştırmanın doğru olmadığını göstermiştir. Böyle bir bakış açısına sahip olanlar, kadınların ve sanatçıların siyasette önlerini kesmek isteyenlerin ortaya attığı tezlerdir. Parti Meclisi'ndeki görevimi layıkıyla yapacağım. Vazifelerimi aktif olarak yerine getireceğim. Partimin bir neferi olacağım. Ayrıca sanat yaşamım da devam edecek. Çünkü bütün beklentilerim sanatımla ilgili.

Tıpkı benim gibi, meclisimizdeki hiçbir üye de asla emir kulu olmayacaktır. Bu Meclis'te herkesin düşüncelerini özgürce söyleyeceğine inanıyorum. Partiyle ilgili tüm tartışmaların bu çatı altında özgürce yapılacağına inanıyorum.

Türkiye'de özellikle sanatçılar ve kadınlar siyasetten uzaklar. Ben hem sanatçıların hem de kadınların daha yoğun olarak siyasetle ilgilenmeleri gerektiğini düşünüyorum. Hem bir sanatçı olarak, hem de kadın olarak Parti Meclisi'ne seçilmem bu bakımdan çok çok önemlidir. Bundan sonra daha çok kadınımızı siyasetin içinde görmeyi umut ediyorum. Parti tabanı için kadın sanatçının seçilmesi çok olumlu bir yenilik olarak karşılanmış olacak ki CHP'nin Olağanüstü Kurultayı'nda bu kadar çok oy almışım.

Şahnaz Çakıralp, Tiyatro İstanbul kadrosunda çalışmaya devam ediyor ve oyunculuk kariyerini müzikallerde oynayarak sürdürmek istiyor. Haftada iki akşam Radyo 24’te gündemden isimleri konuk ettiği ‘Şahnaz Çakıralp’le 120 dakika’ adlı bir program yapıyor.

Kirli Beyaz Dizisi Karekterleri

Kirli Beyaz Dizisi Kim Hangi Rolde İlerleyen Günlerde Açıklanacaktır.

Kirli Beyaz Dizisi Oyuncu Kadrosu

Kirli Beyaz Dizisi Oyuncu Kadrosu
  • BURCU KARA
  • SARP LEVENDOGLU
  • MUSTAFA UĞURLU
  • İDİL FIRAT
  • RAGIP SAVAŞ
  • AYÇA ZEYNEP AYDIN
  • ŞAHNAZ ÇAKIRALP
  • Ezgi Sözüer 
  • Almila ULUER

Kirli Beyaz Dizisi

Aralık ayında Fox Tv'de başlayacak olan 'Nar Çiçeği' dizisinin ismi değişti. Başrolleri kimler oynayacak, çekimler ne zaman başlayacak, dizinin yönetmeni kim olacak?

Fox Tv ekranlarında Aralık ayında başlayacak olan, şimdiye kadar ismi Nar Çiçeği olarak bilinen dizinin ismi "Kirli Beyaz" olarak değiştirildi.

Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak olan dizi, Aralık ayının ilk haftası yayınlanacak. Dizide başrolleri Burcu Kara, Sarp Levendoğlu, Ragıp Savaş, İdil Fırat, Mustafa Uğurlu, Şahnaz Çakıralp, Yıldırım Memişoğlu paylaşacak.

Tanıtımı geçen hafta saniyede binbeşyüz kare çekebilen fantom ile çekilen dizinin yönetmeni, daha önce Hanımın Çiftliği, Annem gibi dizilerin yönetmenliğini de yapmış olan Faruk Teber olacak.